JOURNALING: BEELDBOEKEN, SCHRIJVEN, TEKENEN, SCHILDEREN EN FOTOGRAFEREN SPEELS GECOMBINEERD.

JOURNALING AND MIXED MEDIA

BLOG VAN CHRISTINE VAN DER BURG


18 maart 2012

37. Aardemoeders

Materiaal: Restjes papier dat ik bij het vorige item rolde, 4 aardse dames van Sulamith Wulfing, stevig papier om het op te plakken, een goudachtig zijden materiaal uit de lappenbak, fineliner en wat zand van Xenos.

Vorige week een enorme val gemaakt in de keuken. Een of ander virus had zich meester gemaakt van mijn evenwichtsorgaan. Dat ging met een dag of wat over, de hersenschudding golft nog na, getver.
Ene mevrouw A.B. te A. ( haha, wie zich herkent mag zich melden), zei me dat het tijd was om te aarden... Ik, aarden??? Ik loop helemaal nooit met plannen in m'n hoofd rond, echt niet!!! ;)

Maar goed, weinig gedaan. Gelukkig had ik nog restjes gerold papier van de vorige keer, dus daarmee geplakt met het thema 'Aarden' in m'n hoofd, o nee, foutje, in mijn lijf.

Ik vond wat oude dames in een boek van Sulamith Wulfing in de boekenkast. Heb de dames wel enigszins opgepimpt. Ze stonden erg vaagjes om zo'n prachtig lichtgevende gestalte heen zoals je misschien wel weet uit haar werk.
Nou laat dat prachtige lichtgevende maar even weg. Ik plak ze op de aardse banen en het bevalt ze daar wel! Ze zaaien mooi goudzand...Nog wat van die prachtig gouden stof toegevoegd en het contrast wat vergroot. Vervolgens ze op de zwart marmeren schouw gezet, waar een knalrood, oud Belgisch kacheltje voor staat, dat ik regelmatig brand.
Heb ik m'n best gedaan of niet met al dat aarden?

2 opmerkingen:

Make art be happy zei

Ik vind 't in ieder geval prachtig!

Jacinta Kogelman zei

zo hoor je nog eens wat,....zelfs tegenslag leidt tot mooie voorstellingen bij jou! sterkte